Imate pravo, hranite se zdravo!

Jedna kratka i drugačija priča o nama

Mama je bila u pravu

U početku behu ruke, mamine ruke… i one su mesile i mesile… a onda su došla još dva para ruku, slična, nešto mlađa ali jednako posvećena kao mamine… Porodica vrednih ruku koje prave i dele ono što vole, i to sa svima… baš tako… i to su nazvali Basket.

Kombinacije

To što one prave je opušteno, gotovo neprimetno, ali bez toga mnoge stvari nekako ne bi bile toliko ukusne… Priča se da je Basket savršen u kombinaciji sa šunkom, sirom, slaninom, paradajzom, pod brokolijem ili dinjom, nad sladoledom, pored paprika, maslina, jagoda…

Ja sam putnik

I tako se Basket, lagan kakav jeste, jednostavan i ukusan, ubrzo našao na izletima, šetnjama u prirodi, odmorima, poslovnim putovanjima, ekskurzijama i drugim živahnim i vedrim putešestvijima. Ukratko, tako je Basket započeo svoj put oko sveta… i još uvek putuje.

Snaga zdravlja

Marljive ruke koje su napravile Basket nisu pazile samo na njegov oblik, ukus i privlačnost… Ne, one su pazile i na njegovu suštinu, na njegove sastojke i zdravlje. Svaki put kada vidite nekoga kako planinari, trči, vežba, radi tai či… kutija Basketa verovatno se nalazi negde u blizini… to je zbog proteina, znate… bože, bože, ta grickalica je baš ukusna!

Ponesite ga kući

I na kraju, Basket se uvek vraća kući… ili, da budemo precizniji… uvek bi trebalo da ga ima u kući… makar jedna kutija, jer nikad ne znate kada će vam biti potreban, bilo kao ukusna užina poslužena uz razne druge vrste hrane, ili kao sredstvo za prekidanje one nelagodne tišine koja nekada zavlada kad dođu gosti. Na kraju, dok sunce zalazi, ne postoji ništa bolje od zvuka Basketa koji vam krcka u ustima. Mmmm… je zvuk koji obično sledi odmah nakon toga.